Meny Stäng

Fadogia Agrestis för muskelökning

Kosttillskottet Fadogia agrestis kommer ursprungligen från norra Afrika. Det är en kort buskväxt som tidigare använts som afrodisiakumört för att man ansåg att det lindrande mot erektil dysfunktion, och har alltså på senare tid växt en del på marknaden för kosttillskott. Det är främst i Nigeria som man skördar växten. Således har tillskottet blivit mycket populärt att använda som en så kallad testoteronbooster och det har visat sig att det gett en väldigt positiv effekt, framför allt på män.

Vad har Fadogia Agrestis för effekter?

Växten har påvisat flertalet positiva effekter på människor. Några av de effekterna är ökad prestationsförmåga och lust, samt en positiv effekt på muskeltillväxten. Det har framför allt blivit populärt bland män då man sett att det gett ökad passion och lust hos dem, samt påverkat deras hälsa positivt. Kosttillskottet kan dock tas av både män och kvinnor, men det rekommenderas främst till de som vill öka produktionen av det manliga könshormonet, testosteron. Eftersom växten har en effekt att efterlikna de manliga hormonerna skickas därmed signaler till kroppen att den ska producera mer. På så sätt ger det en effektiv påverkan på kroppen.

Hur fungerar kosttillskottet Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis har i synnerhet blivit känt för att främja kroppens hormonnivåer. Detta för att växten ses efterlikna hormonerna som gör att produktionen av de ökar på ett positivt sätt. Det i sin tur ökar människans välbefinnande och prestationsförmåga. Vad som också gör kosttillskottet så populärt är att männen får ökad sexlust och därmed förbättrad sexuell förmåga. Det finns studier som gjorts på gnagare där det påvisats att växten faktiskt gett en ökad lust. Kosttillskottet är också bra för muskeltillväxten. Vid regelbunden träning och intag av Fadogia Agrestis kan man se en märkbar skillnad på muskeluppbyggnaden, vilket också är en positiv effekt av detta kosttillskott. Sportlab Fadogia Agrestis finner du bl.a. online hos tillskottsbolaget.

När bör man ta Fadogia Agrestis och när kan det vara farligt?

Eftersom Fadogia Agrestis är relativt nytt på marknaden finns inga rekommendationer på hur mycket eller lite man ska ta. Däremot rekommenderas det att ta cirka 600 milligram per dag, precis som med alla andra kosttillskott. Det vanligaste är att ta tillskottet i samband med måltid och inte mer än en gång om dagen. Det som också är värt att veta är att det är bra att ta i cykler för då ger det bäst effekt. Ett exempel är att äta det i fyra veckor och sedan ha en veckas uppehåll. Fadogia Agrestis anses inte vara farligt för de som är friska, men då det är nytt på marknaden är det bra att rådfråga med läkare om man är osäker. Det kan vara om man äter någon annan medicin i dagsläget, eller om man exempelvis är gravid och ammar. Idag har man gjort studier på djur, men de har varit begränsade och därför kan man inte med största säkerhet veta om det är farligt. Fadogia Agrestis rekommenderas framför allt till de som är i behov av att stödja och främja hormonnivåerna i kroppen. Det som skiljer Fadogia Agrestis med andra kosttillskott är att det innehåller endast Fadogia Agrestis medan andra tillskott innehåller en blandning mellan örter och andra ämnen.