Meny Stäng

Abilica BalanceBoard

Snabbfakta om Abilica BalanceBoard:
Längd: 39 cm | Bredd: 39 cm | Vikt: 2 kg | Färg: Svart | Max användarvikt: 150 kg | Material: Plast | Pris: 499.00

Abilica BalanceBoard

  • Stärker upp balans och core

  • Många användningsområden

  • Bra för rehab

Pris: 499.00

Finns att köpa hos:

Bra för rehab

Balansplattan Abilica BalanceBoard är ett effektivt träningsredskap för de som vill förbättra sin balans och inre styrka. Med dess många användningsområden och enkelhet, erbjuder den ett unikt sätt att träna upp din kärnstyrka, stabilitet och balans, samtidigt som du förebygger skador.

En helkroppsträning

Abilica BalanceBoard är mer än bara ett balans- och stabilitetsredskap. Det är också en effektiv platta för att tränar upp mindre ofta använda muskelgrupper som anklar, vader, sätet, bröst och lår. Genom att utföra övningar på balansplattan engagerar du automatiskt dessa muskler, för att kunna hålla balansen på plattan, vilket i sin tur förbättrar deras styrka och smidighet.

Förebrygga skador och stärka leder

Abilica BalanceBoard är ett omätbart värdefullt verktyg när det gäller skadeförebyggande och rehabilitering. Genom att ständigt utmana din balans och kärnans styrka, hjälper den till med att stärka leder och muskler som är diffusa för att förhindra skador. Den är särskilt effektiv för att träna upp anklar och knäleder och att förbättra deras stabilitet och rörlighet.

Balans, stabilitet och core styrketräning

Detta träningsredskap kan användas för en rad olika övningar som stärker kärnmuskulaturen, och förbättrar din balans och stabilitet. Genom att träna på balansplattan utmanas du ständigt att hålla balansen, vilket i sin tur hjälper till att stärka din kärna och förbättra stabiliteten.

Enkelhet och mångsidighet

Trots dess avancerade fördelar, är Abilica BalanceBoard väldigt enkel att använda. Dess optimala diameter på 39 cm gör den lätt att förvara och transportera, och dess mediumnivå på svårighetsgrad gör den lämplig för både nybörjare och något mer avancerade användare.

Abilica BalanceBoard ger en effektiv men rolig träning för hela kroppen. Oavsett om du är idrottsman, rehabiliterar från en skada, eller bara vill förbättra din balans och inre styrka, är Abilica BalanceBoard det perfekta valet för att träna hemma, på gymmet eller var som helst på vägen.

Här hittar du alla modeller vi skrivit om tidigare.