Meny Stäng

Abilica BigBalance

Snabbfakta om Abilica BigBalance:
Längd: 45 cm | Bredd: 45 cm | Max användarvikt: 130 kg | Övrigt: Pump och träningsprogram medföljer | Pris: 649.00

Letar du efter en effektiv, bekväm och anpassningsbar lösning för att förbättra din balans och kärnmuskulatur? Då är Abilica BigBalance balanskudde det perfekta valet för dig. Med en unik böjd form och stor diameter är denna balanskudde skräddarsydd för balansövningar som kräver att man står på båda benen, eller sitter/ligger på kudden. Låt oss titta närmare på egenskaperna och fördelarna med att använda Abilica BigBalance.

Abilica BigBalance

  • Ger effektiv träning av balansen

  • Svårighetsgraden kan ändras genom att reglera kuddens luftmängd

  • Höga kundbetyg

Pris: 649.00

Finns att köpa hos:

Höga kundbetyg

Egenskaper hos Abilica BigBalance

Abilica BigBalance balanskudde är utformad med en böjd form och rymlig diameter på 45 cm. Den stora ytan gör den till det perfekta valet för balansövningar som kräver stabilitet och komfort, oavsett om du står på båda benen eller sitter/ligger på kudden. Svårighetsgraden i dina övningar kan enkelt justeras genom att reglera mängden luft i kudden med hjälp av medföljande pump.

Träning av balans och kärnmuskulatur

Genom användning av Abilica BigBalance får du effektiv träning på balansen och öka aktiveringen av kärnmuskulaturen. Balansövningar kan vara avgörande för att förbättra din koordinationsförmåga, öka stabiliteten i rörelser och minska risken för skador. Dessutom, genom att stärka din kärnmuskulatur bidrar du till en bättre kroppshållning och minskar risken för ryggproblem.

Enkel uppblåsning

Med den medföljande pumpen kan du enkelt blåsa upp och justera luftmängden i balanskudden. Detta betyder att du kan anpassa kuddens form och stabilitet för att passa dina individuella behov och önskade intensitet i din träning

Balnserar på balanskudden Abilica BigBalance.

Abilica BigBalance balanskudde är en praktisk lösning för att lägga till en utmanande och effektiv balansträning i din dagliga träningsrutin. Med dess stora diameter och justerbara inställningar, kan du skapa en skräddarsydd och mångsidig träning som hjälper dig att uppnå en bättre balans och starkare kärnmuskulatur.

Här hittar du alla modeller vi skrivit om tidigare.