Meny Stäng

Abilica SoftStep

Snabbfakta om Abilica SoftStep:
Längd: 55 cm | Bredd: 55 cm | Höjd: 25 cm | Vikt: 6 kg | Max användarvikt: 200 kg | Övrigt: Pump ingår | Pris: 1499.00

Abilica SoftStep är mer än bara ett träningsredskap: det är ett första steg till en bättre kroppshållning, ökad styrka och förbättrad stabilitet. Denna anpassningsbara och mångsidiga balansplatta erbjuder en komplett träning som hjälper dig arbeta med viktiga färdigheter inklusive styrka, stabilitet, uthållighet, koordination och kroppskontroll. Låt oss kolla närmare på de unika funktionerna och fördelarna med att använda Abilica SoftStep.

Abilica SoftStep

  • En design som ger stor möjlighet till varierande träning

  • För både kroppskontroll och balansträning

  • Ett mångsidigt träningsredskap

Finns att köpa hos:

Pris: 1499.00

Bäst i test

Mångsidighet i användningen

Vad gör Abilica SoftStep unikt? Förutom att erbjuda en väl tilltagen ståplatta med en diameter på 55 cm, kan denna balansplatta användas på båda sidor, vilket ger mer variation till dina träningspass. Med en platt och hård sida, och en rund och mjuk sida, kan du anpassa dina träningsrutiner baserat på dina specifika krav och träningsmål.

Utveckla styrka, stabilitet och uthållighet

Förbättra din styrka, stabilitet och uthållighet med denna omfattande träningsplatta. Genom att utmanande din balansförmåga med olika övningar kan du bygga upp kroppsstyrka och förbättra din uthållighet under dina träningspass.

Abilica SoftStep, en mångsidig balansplatta

Förbättring av koordination och kroppskontroll

Abilica SoftStep hjälper dig att förbättra din koordination och kroppskontroll. Genom att tvinga dig att bibehålla balansen under övningar, kan kroppens koordination och kontroll vara involverade och därigenom förbättras.

God hållning och minskad ryggsmärta

Sitter du för mycket? Lider du av dålig hållning? Abilica SoftStep kan hjälpa. Genom att fokusera på kärnträning och stabilisering av muskler kan träning på denna balansplatta bidra till att förbättra hållning och reducera ryggsmärta.

Justerbarhet och bekvämlighet

Abilica SoftStep kommer även med en pump för att enkelt justera diameter til 61 cm. Detta ger ytterligare bekvämlighet och anpassningsförmåga, vilket gör det enklare för dig att anpassa din träning till dina individuella behov.

Om du letar efter ett enkelt, men effektivt verktyg för att förbättra din styrka, uthållighet, koordination och kroppskontroll, överväg Abilica SoftStep. Det är en solid investering för din hälsa och välbefinnande och det kan ta din fysiska kondition till nästa nivå.

Här hittar du alla modeller vi skrivit om tidigare.