Meny Stäng

BalanceBoard Labyrinth

Snabbfakta om BalanceBoard Labyrinth:
Längd: 40 cm | Bredd: 40 cm | Färg: Svart/cyan | Max användarvikt: 120 kg | Material: Plast | Pris: 399.00

Abilica, känt för sina kvalitets fitness- och träningsredskap, har introducerat ett nytt tillskott till sin Active-konceptet – Abilica BalanceBoard Labyrinth. Avsedd för att vara både underhållande och utmanande, erbjuder balansbrädan en unik träningupplevelse som hela familjen kan njuta av.

BalanceBoard Labyrinth

  • Rolig och utmanande för både barn och vuxna

  • Rulla genom labyrinten och nå målet

  •  Tre olika höjdnivåer

Pris: 399.00

Finns att köpa hos:

Lekfull träning

En unik träningsupplevelse

Genom att balansera brädan i olika vinklar, kan användaren manipulera en liten kula för att navigera genom en trasslig labyrint – en uppgift som kräver både koncentration och god balans. Detta balansspel stimulerar kroppens muskler och aktiverar kroppen på ett engagerande och lekfullt sätt.

Anpassningsbara svårighetsgrader

Abilica BalanceBoard Labyrinth är utformad med tre olika höjdnivåer för att tillgodose alla åldersgrupper och fitnessnivåer. Denna justerbarhet gör att hela familjen kan delta och ha kul tillsammans, samtidigt som de jobbar på att förbättra sin balans och styrka.

En utmaning för hela kroppen

Även om det kan ta lite tid att behärska, är belöningen för denna träning värdefull. Användning av BalanceBoard Labyrinth kan hjälpa till att förbättra din kroppskontroll, koordination, flexibilitet, och kroppshållning. Dessutom kan det spela en roll i att förbättra din reaktionsförmåga och motoriska färdigheter genom att ständigt utmana dig att hålla den lilla kulan på den rätta vägen.

Smart design och byggkvalitet

Äkta till Abilicas rykte, har BalanceBoard Labyrinth ett elegant utseende med sin svarta och turkosa färgsättning. Labyrintdesignen på toppen ger det en intressant twist, gör träningen mer engagerande och mindre monoton.

Balansträning för hela familjen, barn som vuxna.

Flexibel träning, var och när som helst

Denna balansbräda är lämpligt för användning både inomhus och utomhus, vilket gör det till en utmärkt lösning för dem som söker flexibilitet i sina träningsrutiner. Oavsett om du vill förbättra din balans vid poolen eller i vardagsrummet, är Abilica BalanceBoard Labyrinth det idealiska valet. Dessutom kan du också använda den för olika övningar som t. ex. utfall, plankan och squats.

Sammanfattningsvis ger Abilica BalanceBoard Labyrinth ett lekfullt men effektivt sätt att träna. Oavsett om du är nybörjare eller fitnessguru, är detta balansbräda ett roligt komplement till din träningsrutin. Dess anpassningsförmåga, höga kvalitet och flexibla användningsmöjligheter gör den till det perfekta träningsredskapet för hela familjen.

Här hittar du alla modeller vi skrivit om tidigare.