Meny Stäng

Master Balansplatta trä

Snabbfakta om Master Balansplatta trä:
Längd: 40 cm | Bredd: 40 cm | Färg: Trä/svart grepptejp | Max användarvikt: 120 kg | Material: Trä | Pris: 390.00

För de som är interesserade av att förbättra sin fysiologiska balans, funktionell styrka eller rehabilitering, är den klassiska balansplattan från Master en optimal lösning. Oavsett om du är idrottsman, letar efter rehab-verktyg, eller bara letar efter att förbättra din övergripande kroppsprestanda, här är allt du behöver veta om denna effektiva träningsutrustning.

Effektiv för funktionell styrka och stabilitet

En balansbräda är en viktig del av alla träningsrutiner som syftar till att bygga funktionell styrka och förbättra stabiliteten i underkroppen. Master Balansplatta erbjuder en effektiv träningsroute i detta avseende. Genom att konstant utmana din balans och stabilitetsförmåga, kan den hjälpa till att förbättra din funktionella styrka.

Master Balansplatta trä

  • Perfekt balansplatta för att bygga upp styrka och stabilitet i underkroppen

  • Grepptejpen ger optimalt fotfäste

  •  Tillverkad i trä

Pris: 390.00

Finns att köpa hos:

Bra fotfäste

Robust och säker konstruktion

Byggd med kvalitet i åtanke, har Master Balansplatta en stark trämekanism som kan hålla väl även under intensiva träningspass. Den är även utrustad med greptejp på dess ovansida, vilket ger ett säkert fäste oavsett hur svettigt det blir. Denna konstruktion bidrar till att förhindra fall och skador, så att du tryggt kan fortsätta med ditt träningspass.

Stärker underbensmuskulaturen och förbättrar balansen

Master Balansplatta kan spela en betydande roll för att bidra till att stärka din underbensmuskulatur och förbättra din balans. Genom att tvinga dig att ständigt justera din position för att behålla balansen, stimulerar balansplattan konstant dina muskler och nervsystem vilket resulterar i bättre balans och styrka över tiden.

En myriad av övningar

Master Balansplatta kan användas för en rad olika övningar, vilket gör den till en mycket mångsidig träningsutrustning. Oavsett om du vill förbättra ditt nervsystem som aktiv idrottare, rehabilitera en skada, eller bara bygga upp en starkare och mer stabil underkropp, kan användning av Master Balansplatta vara till stor hjälp. Genom att introducera olika övningar på brädan kan du ta din träning till nästa nivå.

Master Balansplatta en solid grund för att bygga upp din funktionella styrka och förbättra din stabilitet och balans. Med sin robusta byggkvalitet och dess förmåga att ständigt utmana din balans, är detta träningsredskap ett fantastiskt tillägg till alla träningsrutiner oavsett din fysiska kondition eller mål.

Här hittar du alla modeller vi skrivit om tidigare.